perjantai 16. joulukuuta 2011

Pomp de Lux

Äitini löysi aivan ihanan lastenvaatesivuston. Nyt siellä on vielä meneillään kunnon alet, joten sehän johti siihen, että minun oli aivan pakko tilata Mannalle sieltä muutamat housut. Rakastan itselläni kaikenmaailman pussihousuja, enkä yhtään vähempää voi vastustaa niitä lapsella. Ja nam, miten tyylikkäitä värejä! Mallisto on sellainen, että voisin pukea lapseni melkein mihin tahansa niistä vaatteista.

Tilasin siis kolmet erilaiset housut, joista yhdet ovat kukalliset haalarit (kuvassa olevalla värillä), toiset samasta ja saman värisestä kankaasta tehdyt pussihousut ja kolmannet, jotka ovat edellisen malliset pussihousut, mutta farkkukankaasta tehdyt. Sellaiset ottaisin het itsellenikin! Nämä linkit eivät varmasti säily täällä ikuisuuksia kun mallistokin uudistuu, mutta jonkin aikaa nyt sentään.

Normaalihintaisina vaatteet ovat kasvavalle lapselle aika hinnakkaita, mutta joissain tapauksissa voisin harkita ostavani ilman alejakin. Alennukset näyttävät olevan hyvää luokkaa, joten aion pitää jatkossakin silmällä näitä sivuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti