perjantai 2. joulukuuta 2011

Leikkejä

Kokosin tähän kuvia joistain Mannan lempparileikeistä. Kaikenlaiset pinoamis, kokoamis ja rakentamisjutut ovat hauskoja. Samoin pikku hahmoilla leikkiminen joko ilman nukketaloa tai sen kanssa toimii aina. Mannalla on muutama taloon kuuluva tyttö-hahmo ja niiden lisäksi Muumi-hahmot ovat tärkeitä.

Piiloleikit pysyvät suosiossa. Nyt Manna menee piiloon, istuu siellä liikkumatta ja huutaa "äitiiii". Tai sitten hän menee piiloon ja huutaa "kukkuu, Mannaa! Kukkuu, Mannaa!"

Vedellä leikkimen olisi aina niin hauskaa, mutta kovin usein sitä ei viitsi antaa tehdä. Mutta välillä laitan hanan hiljaa tippumaan ja annan tytön "tiskata." Toinen hauska juttu on tietenkin kylvyssä kaikenlaisten lelujen kanssa leikkiminen.

Usein lempitavaroita ovat kautta aikojen olleet kaikenlaiset ei-lelut. Esimerkiksi yksi todella tärkeä esine on jonkun kylpyvaahdon iso korkki. Manna vaatii sitä aina itselleen etenkin iltapesu- tai -kylpytilanteissa ("kokkiiiiii, kokkiiii!)

Mannan ollessa 8 kk:n ikäinen ostimme hänelle perinteiset kävelyvaunut, jonka kanssa hän alkoi suureksi hämmästykseksemme heti ottaa askelia. Kärry on edelleen kovassa käytössä, nyt sillä kuljetetaan milloin mitäkin ja kovassa menossa kärryparka on välillä aika kovilla. Manna veisi sen joka paikkaan – sohvallekin. Sen pitäisi olla mukana kaikkialla.

Löysin alkusyksyllä kirpparilta tämän todella
hyvässä kunnossa olevan Brion klassikkolelun
neljällä eurolla. Se on ollut aika kestosuosikki.

Nukketalo on ollut kovassa käytössä.

Manna rakastaa tiskaushommia.

Puhdasta tulee!


Vähän pitää välillä maistaakin.

Piiloleikit ovat ja pysyvät, mutta ne muuttavat
jatkuvasti muotoaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti