tiistai 26. heinäkuuta 2011

Suosikit

Manna rakastaa Muumeja ja Barbapapaa ja ne kiinnostavat sekä kirjoina että videona. Manna kutsuu kaikkia muumeja "Papoiksi", mutta Muumipappa on ihan selkeä suosikki. Muumimaassakin Mannaa kiinnosti nimenomaan Papan hahmo: olisimme päässeet ensin Niiskuneidin "juttusille", mutta Manna haikaili ainoastaan Papan perään.

Mannalla on kaksi ekopuuvillasta tehtyä Muumi-pehmolelua. Parikymmentä senttisen Niiskuneidin löysin sattumalta vitosella Lapsimessuilta (normaalihinta 19,90) ja viisikymmentä senttisen ison Muumipapan löysin Stockan tarjouksesta 19,90 heti sen jälkeen kun olimme tulleet Muumimaasta. Meidän oli tarkoitus hankkia sieltä jonkinlainen Pappa-hahmo, mutta väenpaljouden vuoksi emme jaksaneet alkaa metsästää. Manna-parka seuraili hotellissakin erästä Muumipappa-pehmolelua kainalossaan kanniskelevaa pikkupoikaa huutaen "Pappa! Pappa! Pappa!" Stockan tarjous oli niin huikea, että nappasin Papan heti syliini aivan kuin se olisi maailman viimeisin pehmolelu ja riemuitsin kuten olisin löytänyt itselleni jotain mullistavaa. Minusta se oli vaan niin hauska sattuma kun Pappa käveli minua vastaan juuri reissumme jälkeen. Manna arvatenkin ilahtui Muumipapasta ikihyviksi.

Barbapapat ("Papapa") ovat tosi hauskoja ja näytämme niitä hänelle välillä netistä. Myös kirjoista on hauska katsoa lempihahmoja. Olen ostellut niitä jo siitä lähtien kun Manna oli vielä vatsassa. Hauska nähdä, miten joistain hahmoista tulee suuria suosikkeja jo noin pienelle ilman että niitä edes erikseen tuputtaa. Mannallakin on paljon erilaisia kirjoja, mutta Barbapapa-kirjan kuville tyttö hymyili jo ollessaan vauva. Muumi-innostus tuli kehiin vasta tänä keväänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti