maanantai 19. maaliskuuta 2012

Hyvästien aika

Pitkällisen harkinnan jälkeen olen päättänyt lopettaa Pöksyblogin kirjoittamisen. Vaikka lapsi kasvaa ja eteen tulee jatkuvasti uutta kerrottavaa, silti tuntuu että tämä blogi on tullut tiensä päähän ja tekstit ovat alkaneet jauhaa paikallaan. Nyt oli mielestäni sopiva hetki kun Manna täytti kaksi vuotta.

Kiitos teille lukijoilleni kun olette olleet kanssani jakamassa tätä ihmeellistä aikaa! Ei ole poissuljettua, että palaisin tänne vielä joskus jatkamaan.

No, en kuitenkaan lopeta bloggaamista kokonaan, jonkinlainen kompromissihan tässä piti itselleen tehdä: onhan tänne kirjoittaminen ollut osa elämääni jo vuodesta 2009. Siirryn kirjoittamaan enemmän sekalaisista aiheista uuteen osoitteeseen, jossa varmasti kerron silloin tällöin myös Mannan arjesta. Jump in!

Hyvää kevään odotusta itse kullekin!

4 kommenttia:

  1. Oi! Suuret kiitokset, että olen saanut seurata blogiasi! Olet ollut todella ahkera kirjoittaja ja se on valtava lahja Mannalle. Kiitos myös uudesta osoitteesta! :)

    VastaaPoista
  2. Tiia blogi ollut ihana. Aina välillä täällä pistäydyin ja sain aina hyvän mielen, on kiva lukea muiden tarinoita kun arjessa pyörii samanlaisia asioita ;)
    -Jenni

    VastaaPoista
  3. Kiitos teille molemmille! Mukavaa, jos blogista on ollut iloa!

    VastaaPoista
  4. Hei hei! On ollut viihdyttävää ja vertaistukevaa seurata Pöksyä!

    VastaaPoista