maanantai 6. kesäkuuta 2011

Varovainen vihreä valo

Aloitan työt syyskuun alussa. Jätimme Mannan päiväkotihakemuksen huhtikuussa. Päätöstä ei ole vielä tullut ja monien yhteydenottoyritysten jälkeen sain päiväkodin esimiehen tänään kiinni. Halusin tiedustella, minkälaisella aikataululla päätöksiä tehdään, jotta osaan varautua johonkin. Osassa paikkakuntamme päiväkädeista päätökset on jo tehty, mutta niissä taas on eri johtajat.

Nainen oli taas ystävällinen ja sanoi, että päätöksiä tehdään useissa eri kokouksissa ja ensi perjantaina on seuraava sessio. Hän sanoi, että on itse kaavaillut Mannalle juuri tätä ykkösvaihtoehdoksi hakemaamme paikkaa, mutta päätöksen pääsee vahvistamaan vasta siinä kokouksessa. Hän sanoi "kyllä se paikka sieltä ihan varmasti järjestyy."

Se oli mukava kuulla. Niin mukava, että melkein tekisi mieli pikkuisen juhlistaa sitä. Mutta ei nuolaista ihan vielä.

Hellepäivän banaanipiknikki parvekkeella.

2 kommenttia:

  1. Se olisi ihana asia, jos tuo ykkösvaihtoehto toteutuisi. Jännää ajatella, että Mansikka menee tarhaan, kun vasta pitelin sitä pienoista kääröä hartiat korvissa omilla käsivarsillani. Tyttö on kyllä kasvanut jo mielettömän paljon ja on kyllä ihana ilopilleri. AIna hyväntuulinen ja onnellisen oloinen lapsi. Ja myöskin TODELLA koominen:) Eilen siellä Jussin ja Villen frakkisovituksessa kaikki Mannasta ottamani kuvat ovat melko heilahtaneita, hihihi:)Mutta siis summa summarum toivotaan parasta sen tarhapaikan suhteen! T.Kummi

    VastaaPoista
  2. Se olisi kyllä hienoa jos toive toteutuisi. Kohtahan se sitten selviää.. Aika menee ihan hirveää vauhtia. Minäkin juuri muistelin minkälainen Manna oli vauvana ja minkälaista viime kesänä oli kun typsy alkoi oppia jo kaikenlaista jännää. :)

    VastaaPoista